Poitou-Charente
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Deux Sevres Vakantiehuis - Hotels - Bed en Breakfast

Booking.com

Last Minute Vakantie Deux Sevres - Hotels

 

Manoir le Monteuil

U bent van harte welkom in de wondere wereld van Manoir Le Monteuil in het Franse Augé. Twee jaar lang hebben wij, Cindy en Serge Van Cauter, samen met ons dochtertje Paulien, gezocht naar deze ideale stek waar we onze gasten in alle rust kunnen ontvangen. Manoir Le Monteuil charmeerde meteen, de lange oprijlaan, de majestueuze poort, de uitnodigende kamers, de schitterende natuur... Slechts één nachtje was nodig om de knoop door te hakken... Een frisse duik in het verwarmde zwembad (12 m op 6 m) , gevolgd door een spelletje pingpong met aansluitend een aperitiefje bij het poolhouse... Mmmm... Niet te versmaden! Helemaal onthaasten doen jong en oud evenwel bij een fel becommentarieerde jeu de boules op de petanquebaan, genietend van de gulle natuur op het domein.

Bed & Breakfast MANOIR LE MONTEUIL Fam. Serge & Cindy Van Cauter-Huylebroeck D6 - 79400 Augé – France

Bezoek website

Last Minute Vakantie Deux Sevres - Hotels

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes