Rhône-Alpes
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Drome - Hotels Vakantiehuis - Bed en Breakfast - Villa

Booking.com

Last Minute Vakantie Drome - Hotels

 

Le Lit Qui Danse

Wegdromen met zicht op de Mont-Ventoux ! Dit kan vanuit het zwembad of de dansende beddden. Sport, rust, natuur en gastronomie zijn echter geen dromen, maar onze troeven.

De Winne Ann & Desmedt Jo Quartier le Moustier - 26170 Mollans-sur-Ouvèze - Drôme

Bezoek website

Last Minute Vakantie Drome - Hotels

Le Petit Collet

Welkom in ons paradijs ! Logeer in ons volledig uitgerust appartement (66m2) met eigen terras; ontspan in één van onze rookvrije kamers met douche/wc of geniet van een ontspannend verblijf in de aangrenzende woning (69m²).

Verwarmd zwembad (11x5) met groot terras en tuinstoelen - grote tuin (9000m²) - petanquebaan - tafeltennis - draadloos internet - afgesloten stelplaats voor moto's en fietsen - privé parking. Table d'hôtes (3x/week) met groenten uit eigen tuin voor de kamergasten.

Jean Paesen & Agnes Jacobs Route de Sault - 26170 Eygaliers - Buis-les-Baronnies - Drôme

Bezoek website

Last Minute Vakantie Drome - Hotels

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes