Rhône-Alpes
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Isere - Hotels

Booking.com

Last Minute Vakantie Isere - Hotels

 

La Clé des Bois

Bestaat uit 5 verschillende sfeerkamers elk met een badkamer en een toilet.Voor uw comfort hebt u een privé salon, sauna en jacuzzi tot uw beschikking. Toegang tot eigen parking, fietsenstalling, tuin, …Het ontbijt wordt geserveerd in een gewelfde eetkamer waar u ook een avondmaal kan nuttigen. Wij zijn ex-restauranthouders maar hebben de liefde voor de keuken behouden.

La Clé des Bois : 16 Chemin des Effonds, Les Sables 38520 Le Bourg d’Oisans, France.

Bezoek website

Last Minute Vakantie Isere - Hotels

Château de Rochetaillée

Kleine, verzorgde Kastelencamping Zwembad met glijbaan en overdekbaar gedeelte Dag- en avondanimatie Bijzonder veel mogelijkheden voor uitstapjes!

Meer Foto's Bezoek website

Last Minute Vakantie Isere - Hotels

 

 

Last Minute Vakantie Isere - Hotels

Last Minute Vakantie Isere - Hotels

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes