Goedkoop Weekendje weg in Belgie

 

 

 


Weekendje weg in De Haan

 

De mysterieuze beboste duinen, gelegen tussen het strand en de polders, vormen de achtergrond van dit vakantiepark ! Geniet van het overdekte zwem paradijs ! In een mum van tijd heeft dit vakantieoort een uitstekende reputatie opgebouwd als een vakantieoord dat uitnodigt om te ontspannen in een groene omgeving.

 


Boek nu >>> 

 


 

 


Vakantie Kempense Meren

 

Het resort beschikt over het waterparadijs Aquafun, met het beroemde Black Hole, een grote glijbaan die je in het donker laat glijden, te midden van het lichtspel en speciale geluidseffecten. Gratis WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Het biedt ook verschillende wellness- en sportfaciliteiten. Het Aquafun heeft ook verschillende zwembaden en een solarium. Ter plaatse kunnen gasten ook fietsen huren om de omgeving te bezoeken. De ruime kamers hebben een terras en bieden gratis toegang tot het waterparadijs. Er is gratis parkeergelegenheid.

 


Boek nu >>> 

 


BelgiŽ is een land in West-Europa dat bekend staat om zijn middeleeuwse steden, zijn renaissance-architectuur en vanwege het hoofdkantoor van de Europese Unie en de NAVO. Het land omvat verschillende regio's, waaronder Nederlandstalig Vlaanderen in het noorden, Franstalig WalloniŽ in het zuiden en een Duitstalige gemeenschap in het oosten. Brussel, de tweetalige hoofdstad, biedt fraai ingerichte gildehuizen op de Grote Markt en elegante art nouveau-gebouwen.

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes