Goedkoop Hotel of Bed and Breakfast in Vresse-sur-Semois

 

 


B&B Les Alisiers

 

Les Alisiers ligt in Vresse-sur-Semois, op 26 km van Charleville-Mézières, en biedt een gemeenschappelijke lounge en gratis WiFi. Gasten van de bed & breakfast kunnen genieten van een continentaal ontbijt. Er is een terras beschikbaar en in de buurt van Les Alisiers kunt u wandelen. Bouillon ligt op 27 km van de accommodatie en Rochefort ligt op 49 km afstand.

 


Vanaf 79 €B&B Les Alisiers

 


B&B Les Alisiers

 

B&B Les Alisiers

 


B&B Les Alisiers

 

 

 

 

 


B&B Le Nid Doux

 

B&B Le Nid Doux (Vresse-Sur-Semois/Chairière) ligt in Vresse-sur-Semois, op 23 km van Sedan, en biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en gratis WiFi. De eigen badkamer is volledig uitgerust met een douche en gratis toiletartikelen. De bed & breakfast beschikt over een terras en een tuin. Bouillon ligt op 24 km van B&B Le Nid Doux en Charleville-Mézières ligt op 31 km afstand.

 


Vanaf 87 € 

 


 

 


Het dorp Vresse-sur-Semois ligt in de provincie Namen, maar we voelen ons een beetje aan het einde van de wereld ... We brengen een moment door als we de prachtige vallei van de Semois volgen, tussen Chiny (Florenville) en Bohan (nabij de Franse grens). Maar we kunnen daar ook stoppen, een paar uur, zelfs een paar dagen, voor een exotische vakantie en vriendelijk dicht bij huis (er zijn tal van huisjes, hotels en bed and breakfast vol charme).