Goedkoop Hotel of Bed and Breakfast met zwembad in Figeac

 

 


B&B À la Croisée des Vallées

 

Het À la Croisée des Vallées biedt accommodatie met gratis WiFi in Figeac. Op reservering kunt u genieten van een diner. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders. U kunt met een kopje thee genieten van het uitzicht op het zwembad of de tuin. De kamers hebben een eigen badkamer met een douche. Rocamadour ligt op 41 km van À la Croisée des Vallées en Conques ligt op 29 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rodez-Aveyron, op 41 km van de accommodatie.

 


Vanaf 79 €À la Croisée des Vallées

 


À la Croisée des Vallées

 

À la Croisée des Vallées

 


À la Croisée des Vallées

 

 

 

 

 


Commanderie des Templiers

 

Commanderie des Templiers biedt huisdiervriendelijke accommodatie in Figeac, in een historisch gebouw uit de 13e eeuw. Rocamadour ligt op 39 km afstand. Er is gratis WiFi beschikbaar. Sommige accommodaties hebben een zit- en/of eethoek. Een aantal accommodaties heeft een keuken met een koelkast en een kookplaat. Elke accommodatie heeft een eigen badkamer met een douche. Handdoeken worden verstrekt. Conques ligt op 29 km van Commanderie des Templiers en Aurillac ligt op 48 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rodez-Aveyron, op 42 km van de accommodatie.

 


Vanaf 87 € 

 


 

 


B&B Le Hameau du Quercy

 

Le Hameau du Quercy ligt in een landschapstuin met een natuurlijk zwembad op het platteland van de regio Midi-Pyrenees. Het dateert uit de 18e eeuw en is ontworpen met milieuvriendelijke materialen. Er is gratis privéparkeergelegenheid. Elke accommodatie heeft een eigen terras of tuin. Alle kamers hebben originele kenmerken, zoals stenen muren en houten balken. De badkamers zijn voorzien van gratis biologische toiletartikelen. Er wordt dagelijks een biologisch ontbijt met lokale en zelfgemaakte producten geserveerd. Op verzoek kan er een speciaal dieetontbijt worden bereid. Gastronomische restaurants zijn te vinden in Frontenac, op 12 km afstand. Populaire activiteiten in de omgeving zijn wandelen en fietsen, en u kunt kanoën en canyoning op 20 km afstand. Figeac ligt op 12 km afstand en Saint-Cirq-Lapopie ligt op 35 km van de accommodatie.

 


Vanaf 99 € 

 


De Kunst- en Geschiedenisstad Figeac is een middeleeuwse stad vol charme. De oude stad, rijk aan oud erfgoed, vraagt om een wandeling. De pittoreske steegjes waarlangs herenhuizen met gebeeldhouwde gevels en stenen huizen met houten muren staan, maken zonder twijfel de wandelaars gelukkig. Een niet te missen pleisterplaats tijdens het doorkruisen van het historisch centrum, is het mooie Geschriftenplein met zijn hedendaags kunstwerk in zwart graniet van de hand van Joseph Kosuth, dat een enorme replica van de steen van Rosette voorstelt. Voor hen die meer willen weten over de wereld van het geschrift stelt het Champollionmuseum een rijkelijke tentoonstelling over de ontcijferaar van hiëroglyfen Jean-François Champollion, en de geschiedenis van het geschrift voor. Het bezoek aan Figeac gaat verder met een oud gebouw, het Munthuis. Deze prachtige middeleeuwse woning uit de 13e eeuw huisvest het museum van het Oude Figeac dat doorheen zijn collecties mineralen en munten aanbiedt de geschiedenis van de stad beter te leren kennen. Ten slotte gaat het richting het uitzichtpunt dichtbij de Notre-Dame-du-Puykerk om te genieten van een mooi uitzicht over de middeleeuwse stad. Van daar boven is het zicht op de daken van de oude stad prachtig!