Midi Pyrénées
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakanties - Grotten van Padirac

Lot - Dordogne - Hotels - B&B - Vakantiehuis

 

 

 

 

Gouffre de Padirac

Gouffre de Padirac in de vallei van de Dordogne. Deze site is open voor bezoekers sinds 1898. Ze werd voor het eerst onderzocht door Édouard-Alfred Martel 1889. Tijdens werkzaamheden kwam de Gouffre vrij aan de oppervlakte. Delen rots stortten naar beneden en de gouffre was geboren. Na een afdaling met de trap of de lift naar een diepte van 103m loopt u vervolgens in een galerie waar aan het eind van de galerie een bootje op u wacht. De diepte van de rivier varieert van 50cm tot 4m, afhankelijk van de locatie en de temperatuur is constant: 10,5 ° C. De gondeliers zijn ook gidsen en beschrijven u de grot. Deze kloof is erg toeristisch en helaas, deze site wordt beheerd als een toeristische fabriek. In het hoogseizoen in augustus, zijn er wachtrijen van meer dan een uur. Toch loont het de moeite, voor Frankrijk is dit één van de meest bezochte grotten en voor de Lot een absolute topper. U bent er op 10 min van Rocamadour, 2 sites die best in één dag te bezichtigen zijn.

Last Minute Vakanties - Grotten van Padirac - Hotels

 

Last Minute Vakanties - Grotten van Padirac - Hotels

 

Last Minute Vakanties - Grotten van Padirac - Hotels

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes