lastminute Last minute vanaf 399€ >    lastminute Last minute vanaf 499€ >

 

Last Minute Vakantie - Bed en Breakfast

 

Jos & Diana Vandervondelen

Thuis bij Belgen - Rhône-Alpes

Le Couradou

Diana is Brits/Belg en Jos Belg. Samen brachten ze vele vakanties door in de Ardèche daardoor kennen ze de streek dus zeer goed. Een droom moet je waarmaken en op een dag vonden ze een unieke Mas "Le Couradou". Meteen de start van een nieuw leven in de Ardeche.

U kan deze verhuurder vinden op één van de pagina's van de Rhône Alpes of de Ardeche

U kan ook navigeren op deze webgids via de menu's links van deze pagina. Veel succes !

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes