lastminute Last minute vanaf 399Ä >    lastminute Last minute vanaf 499Ä >

 

Last Minute Vakantie - Hotels

 

Maak uw keuze
 •  
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Kim Claeys

Wellness Belgen in de Auvergne

Moulin des Borderies

Marc en Kim zijn een jong koppel, 44 en 37 die samen met hun zoontje Junior (6jaar jong ) naar de Franse Auvergne is zijn vertrokken om er verhuur van gites in combinatie met wellness te starten. Ze hebben hier na een zoektocht van pakweg 2 jaar een prachtig valleitje kunnen kopen te midden van de ongerepte natuur en het eeuwenoude vulcanisch gebergte. De 200 jaar oude gebouwen met prachtige watermolen, stonden al pakweg 30jaar leeg en waren, aan zeer dringende renovatie toe. Met een beperkt budget maar met veel moed zijn ze na een jaar hard werken er in geslaagd zowel het terrein als 3 woningen te renoveren. Nu is het een juweeltje die u een oase van rust biedt gekoppeld aan wellness en ontstressen. Regelmatig is er Table díhote voorzien voor de gasten en een BBQ is niet uitgesloten. Eťn van de betere wellness accomodaties in Frankrijk, Auvergne met Belgische eigenaars !

U kan deze verhuurder vinden op ťťn van de pagina's van de Auvergne of de Puy-de-DŰme

U kan ook navigeren op deze webgids via de menu's links van deze pagina. Veel succes !

Naar de site van deze verhuurder.

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes