Maak uw keuze
 

La Faye

Thuis bij Belgen in de Auvergne

La Faye

La Faye, gelegen in een groene oase in het natuurpark Livradois-Forez", het Toscane van de Auvergne.

De vroegere hoeve, daterend uit de 18 eeuw, biedt een reeks van activiteiten. Voor wandelaars zijn er tal van wandelingen in de directe omgeving en in gletsjervalleien. Wandelroutes (geplastificeerd) en stafkaarten, zijn ter beschikking van onze gasten. Er zijn eveneens tal van mountainbike routes ter beschikking. De lucht is zuiver en het water uit de kranen is helder bronwater, we zijn nabij de brongebieden Perrier, Vichy, Valvert en St Yorre.

La Faye is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan La Chaise Dieu, Le Puy en Velay, de vallei van de papiermolens, het kasteel van Ravel, Le Puy de Dme en het park van de Vulkanen, met voor elke locatie n of meerdere wandelroutes. Alles is aanwezig om ontspannend te genieten. We helpen met het vinden van de voor u meest geschikte uitstappen en zorgen voor de toeristische informatie.

Er zijn vier sfeervolle en ruime gastenkamers, we kunnen tot 10 personen herbergen. Accommodaties in de tuin. In onderling overleg table d'hotes, eveneens vegetarisch.

U kan deze verhuurder vinden op n van de pagina's van de Auvergne of de Puy-de-Dme

U kan ook navigeren op deze webgids via de menu's links van deze pagina. Veel succes !

Naar de site van deze verhuurder.