lastminute Last minute vanaf 399 >    lastminute Last minute vanaf 499 >

 

Last Minute Vakantie La Faye

 

Maak uw keuze
 

La Faye

Thuis bij Belgen in de Auvergne

La Faye

La Faye, gelegen in een groene oase in het natuurpark Livradois-Forez", het Toscane van de Auvergne.

De vroegere hoeve, daterend uit de 18 eeuw, biedt een reeks van activiteiten. Voor wandelaars zijn er tal van wandelingen in de directe omgeving en in gletsjervalleien. Wandelroutes (geplastificeerd) en stafkaarten, zijn ter beschikking van onze gasten. Er zijn eveneens tal van mountainbike routes ter beschikking. De lucht is zuiver en het water uit de kranen is helder bronwater, we zijn nabij de brongebieden Perrier, Vichy, Valvert en St Yorre.

La Faye is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan La Chaise Dieu, Le Puy en Velay, de vallei van de papiermolens, het kasteel van Ravel, Le Puy de Dme en het park van de Vulkanen, met voor elke locatie n of meerdere wandelroutes. Alles is aanwezig om ontspannend te genieten. We helpen met het vinden van de voor u meest geschikte uitstappen en zorgen voor de toeristische informatie.

Er zijn vier sfeervolle en ruime gastenkamers, we kunnen tot 10 personen herbergen. Accommodaties in de tuin. In onderling overleg table d'hotes, eveneens vegetarisch.

U kan deze verhuurder vinden op n van de pagina's van de Auvergne of de Puy-de-Dme

U kan ook navigeren op deze webgids via de menu's links van deze pagina. Veel succes !

Naar de site van deze verhuurder.

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes