lastminute Last minute vanaf 399€ >    lastminute Last minute vanaf 499€ >

 

La Maison de Gabrielle - Rhone Alpes

 

Maak uw keuze
 

La Maison de Gabrielle

Thuis bij Belgen - Rhône-Alpes

La Maison de Gabrielle

In onze zeer comfortabele kamers met king size bedden, tv en retro badkamers kunt u genieten van uw nachtrust.’s Ochtends heeft u van uit uw raam, een adembenemend uitzicht op het “plateau du Coiron”. Op ons groot zonnig terras wacht u een uitgebreid ontbijt “à volonté”.

U kan deze verhuurder (Vanessa Van Durne) vinden op één van de pagina's van de Rhône Alpes of de Ardeche

U kan ook navigeren op deze webgids via de menu's links van deze pagina. Veel succes !

Naar de site van deze verhuurder.

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes