Booking.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakantiehuis in de Provence

La Prévote - Met privé zwembad

 

La Prévote biedt accommodatie met een keuken in Besse-sur-Issole. Er is gratis WiFi beschikbaar.

 

Elke accommodatie is volledig uitgerust met een wasmachine, een tv, een bank en een kledingkast. Elke accommodatie heeft een terras met uitzicht op de bergen.

 

Toulon ligt op 43 km van het vakantiehuis, en Hyères bevindt zich op 44 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Toulon - Hyeres, op 49 km van La Prévote.

 

Beschikbaarheid en prijzen bekijken >>

 

 

 


 

 

 


 


 


 


Beschikbaarheid en prijzen bekijken >>

 

Andere Accommodaties in de Provence, kiezen op kaart !

Booking.com

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes