Buiten Europa
 
Maak uw keuze
 • Belgie Frankrijk Duitsland Duitsland Italie Italie Italie Italie Italie Italie Spanje Portugal Portugal TsjechiŽ Hongarije landen buiten Europa landen buiten Europa landen buiten Europa landen buiten Europa landen buiten Europa Malta

 • Frankrijk
 • Spanje
 • Portugal
 • ItaliŽ
 • BelgiŽ
 • Duitsland
 • Hongarije
 • TsjechiŽ
 • Landen buiten europa
 • Contact 
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Bali

Booking.com

 

Kayu Bali

KAYU, betekent "hout" in het Indonesisch en refereert naar onze gastenkamers. Iedere gastenkamer is nl. een authentieke "joglo" (Javaans houten huisje).

We liggen in Cemagi, een picturesk dorp in het zuiden van Bali. De vriendelijke bewoners geven je een waar gevoel van wat de Balinese authenticiteit en atmosfeer inhoudt. Hier geen drukte maar sereniteit op het Eiland van de Goden. We zijn ideaal gelegen voor onvergetelijke wandelingen of fietstochten door de eindeloze rijstvelden. Surfers vinden zeker hun gading op Seseh beach, 2 km bij ons vandaan. Verder liggen we nog steeds op korte afstand van Canggu en Seminyak, waar je de lekkere lokale of internationale keuken weet te ervaren of waar je kan klinken op een adembenemende sunset.

KAMERS

Iedere "joglo" gastenkamer heeft een private badkamer met toilet en douche en een gezellig terras vooraan, waar we uw ontbijt serveren (inclusief in de prijs) terwijl u van de mooie groene omgeving kunt genieten en met zicht op het zwembad.

LIGGING

KAYU ligt op minder dan 2 km van het strand van Seseh-Cemagi. Dit ongerept stukje strand brengt je te voet naar het welbekende Echo beach (2.7km) in Canggu, een leuke plaats voor shopping of verse vis.

HOTEL FACILITEITEN

Gelimiteerde menu ŗ la carte - Gratis parking - Gratis wifi - Linnen service - Zwembad met handdoeken - Massage - Relaxruimte in de tuin - Fietsenverhuur - Motorfietsenverhuur - Transport van en naar de luchthaven op aanvraag (mits toeslag) - Ontbijt inclusief kamerprijs

CONTACT

KAYU BALI www.kayubali.com

Bezoek website

Villa Belindo

Villa Belindo is een pas gebouwde b&b (15mei2013) in het groene noorden van Bali, midden in het groen en de bergen. Toch slechts 1,5 km van het strand,en 10 min van het toeristische lovina.

Wij bieden een brede waaier van excursies en mogelijkheden om er een gevulde vakantie van te maken..

Geintresseerd ? Bekijk onze Website www villa-belindo.com U bent van harte welkom !

Villa Belindo - Angling Darma - Tukad Mungga (Singaraja) - Bali - Indonesi√ę - Tel: +62(0)81-246 52 54 09 +62(0)81-246 35 76 85

Bezoek website

Villa Adinda

We werden verliefd op het land en de plek en kochten een huis aan de rand van een dorp temidden van rijstvelden en met een adembenemend uitzicht op zee. Onze droom hebben we verwezenlijkt: te wonen op vijf minuten lopen van de oceaan, de groeikracht en de rijkdom van de tropische natuur te ervaren, deel uit te maken van een vreedzame gemeenschap. We willen die droom samen met jullie delen in onze Bed en Breakfast.

Op Bali woon je buiten. Het woongedeelte van het huis is open, de tuin hoort erbij. De zeebries waait zwoel langs eettafel en zithoek, naar de vijver, het terras, de zwembaden, en naar de palmen bij de tempel.

De slaapkamers hebben airco om in warme nachten de slaap te verkoelen, maar overdag kunnen alle ramen tegen elkaar open worden gezet.

Op het balkon 's morgens ontbijt en bij zonsondergang een biertje, de zee blauw, oranje of zwart in de verte. Soms een ruisende regenbui.

Het gevoel dat je had als kind in een zelfgebouwde tent of een boomhut geeft de Baleh Bengong. Wegkruipen. Lezen. Dromen. Slapen. Vers fruit eten. Een cocktail drinken. Hij staat naast het zwembad. Wordt het te warm, duik je het water in. De goden hebben hun eigen huis in ons huis.

Twee tempels gewijd aan de goden bewaren de vrede en het geluk in huis en tuin en weren demonen. De pembantu brengt dagelijks offers, een bladermandje met bloemen en fruit. Als de wereld wakker wordt, de vogels gaan zingen, de aarde kleur krijgt is er niets heerlijker dan naar zee te gaan, op het strand naar de golven en het schuim van de zee te kijken. Je bent er alleen, op een visser na die zijn net in zee werpt en zijn vangst aan land trekt.

Villa Adinda | Jalan Pantai Pererenan, Pererenan, Canggu | Bali | +6281999471086 Leen | +6287861808937 Dirk

Bezoek website