lastminute Last minute vanaf 1199Ä >    lastminute Last minute vanaf 1299Ä >

 

Zuid Afrika Vakantie

 

Buiten Europa
 
Maak uw keuze
 

Zuid Afrika Vakantie - Bed & Breakfast

Booking.com

 

one O one

Gelegen in de buurt met de grootste tuinen van Oudtshoorn op de R62 (langste Tuinroute ter wereld) in de Garden Route. Daar we zelf kinderen hebben, zijn uw kinderen van harte welkom om te spelen in de grote tuin met veel speelgoed, zandbakken, trampoline, huisjes en alle andere faciliteiten. Verschillende gezellige plekjes in de tuin geven u de nodige privacy wanneer u eens rustig wilt ontspannen. Met een wandeling van 10 minuten bent u dichtbij de hoofdstraat van het centrum van het dorp met al haar fijne restaurants, pubs en winkels. Maak gerust gebruik van ons groot terras of de barbeque om een Zuid-Afrikaanse braai te houden in de Klein Karoo.
Heerlijk afkoelen met een duik in ons grote zwembad, wanneer u maar wilt. Ons volledige ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer of op het zonnige terras aan de voorkant van het huis. Gratis draadloos internet voor onze gasten is beschikbaar en alle kamers hebben een eigen ingang, badjassen, zwembadhanddoeken, gevulde minibar met gratis koffie en thee, klokradio, scheerstopkontakt, haardroger, shampoo en zeep, verwarming en een ventilator.
We hebben 2 dubbel kamers, 1 luxe -, 1 familie en 1 ťťnpersoonskamer. Twee familie self catering huisjes zijn onze nieuwste aanwinst.

101 Oudtshoorn Holiday
Accommodation, 161 Jan van Riebeeckweg, Oudtshoorn-6625

Bezoek website

Zuid Afrika Vakantie