Angers in de Loire - Last Minutes

Maine-et-Loire

  

 

Angers

Angers is de vroegere hoofdstad van Anjou en plaats van herkomst van Plantagenets. Zoals het een koninklijke stad betaamt, staat er in Angers een indrukwekkend 13de eeuws Château. Binnen hangt het langste en een van de mooiste middeleeuwse tapijten ter wereld. het vertelt het verhaal van Apocalyps. De cathédrale St-Maurice heeft een bijzondere romaanse façade en 13de eeuwse gebrandschilderde ramen. Vlakbij staat het maison d'Adam, een vakwerkhuis waarin gravures van een levensboom te zien zijn. In een straal van 20 km rond Angers staan verschillende kastelen. Voor een rustig tochtje volgt u de Loire oostwaarts langs de zandbanken en dijken, waar u kunt neerstrijken in een van de visrestaurants.

Angers in de Loire - Last Minutes

 

Angers in de Loire - Last Minutes

 

Angers in de Loire - Last Minutes

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes