lastminute Last minute vanaf 399Ä >    lastminute Last minute vanaf 499Ä >

 

Le Petit Papillon Durbuy

 

Maak uw keuze
 

Le Petit Papillon

Dit vakantiehuis scoort het beste op prijs/kwaliteitsverhouding in Durbuy

Promoties bekijken van Le Petit Papillon >>>

 

Le Petit Papillon

Le Petit Papillon biedt uitzicht op de stad en ligt op ongeveer 7 km van de kerstmarkt van Durbuy. Dit vakantiehuis heeft een volledig uitgeruste keuken.

Dit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en een badkamer met een douche en gratis toiletartikelen. Er is ook een flatscreen-tv aanwezig. In de omgeving kunt u onder andere fietsen, vissen en wandelen. De accommodatie kan fietsverhuur regelen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Luik, op 27 km van de accommodatie.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen ó ze gaven een score van 8,7 voor een reis voor twee.

Promoties bekijken van vakantiehuis Le Petit Papillon in Durbuy >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes