Vakantie Appartement Westende Bad

 


Maak uw keuze
 

Vakantieappartement Westende Bad

Pak die geweldige prijs voor uw vakantie !

Naar de promotie van het appartement in Westende Bad >>>

 

Promotie !

Vakantieapp aan Zee ligt in Westende-Bad in West-Vlaanderen en heeft een terras. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Het appartement heeft een flatscreen-tv met kabelzenders, 1 slaapkamer en een woonkamer. De accommodatie is voorzien van een keuken met een vaatwasser en een magnetron.

Brugge ligt op 32 km van het appartement en Oostende ligt op 12 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Oostende - Brugge, op 7 km van Vakantieapp aan Zee. Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Westende-Bad! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad.

De situatie en de rust van het gebouw zijn onmiskenbare troeven. Het appartement bevindt zich in het centrum zonder lawaai op wandelafstand van strand en zee.

Naar de promotie van het appartement in Westende Bad >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes