TsjechiŽ
 
Maak uw keuze
 

TsjechiŽ - Pilsen

Booking.com

 

Jiricna Clubhuis

Gezinsvakantie JiřičnŠ. Een Boheems dorpje dat onder impuls van de Belgische aanwezigheid tot een vakantiedorp uitgroeide: twee Tsjechische en een Vlaams 3 sterrenpension, een manege en een Outline clubhuis op een boogscheut van elkaar. Tijdens de schoolvakantieperiodes kan je inschrijven op een familieformule, waarbij het verblijf gecombineerd kan worden met deelname aan culturele of sportieve activiteiten. Bij boeking is de deelname aan 1 activiteit alvast inbegrepen. In het familieclubhuis is een Outline verantwoordelijke aanwezig. Onthaal in het Nederlands en je er terecht voor streekinformatie of voor inschrijvingen op activiteiten als afvaart van de Otava, kliminitiatie, hoogtepiste, paintball, daguitstap naar Praag.

In typisch Boheemse stijl werd het dorp recent gerestaureerd. De kamers zijn mooi en functioneel geÔntegreerd binnen de oorspronkelijke architectuur. Hotelservice in de pensions. Restaurant, terras en bar, 2 ontspanningszalen met TV, WIFI. Elk pension heeft een ruime tuin met speelmogelijkheden voor kinderen. Tuin met volksspelen aan het clubhuis. Door de goede samenwerking leent het geheel zich uitstekend voor allerhande groepswerkingen. Sportief, creatief, cultureel. Volwassengroepen of jeugd. Verblijf gedurende het hele jaar is mogelijk, op aanvraag.

Bart Boots - Outline Travel Lic A 6061 - Beeldhouwersstraat 30/1 - 9040 Gent -BelgiŽ

Gastenverblijf Gandalf

ĎGandalfí bevindt zich in het dorpje Svojöice, 150 km ten zuidwesten van Praag. Op 875 km van Brussel en op slechts 40 km van de Duitse grens. Het ligt aan de rand van het Nationaal Park,

ĎSumavaí is de Tsjechische naam voor het Boheemse Woud. Langs uitgestrekte bossen, riviertjes en bergmeren kan je er eindeloos wandelen, fietsen en paardrijden of gewoon rustig genieten van het grootste beschermde natuurpark van TsjechiŽ. Middeleeuwse steden en talrijke burchten getuigen van een rijk cultureel verleden en vormen het ideale decor voor een mooi gevarieerde vakantie.

Dit nieuw charmant familiehotel beschikt over 15 zeer ruime kamers met panoramisch uitzicht, zithoek en een aparte badkamer. Het verblijf is op basis van half pension. Ontbijt en avondmaal worden in buffetvorm gepresenteerd. In de kelderbar kan je terecht voor een wijntje of een heerlijk pint bier. Het gebruik van het overdekte zwembad met whirlpool is inbegrepen in de prijs.


Andere diensten.

- Onthaal aan de receptie in het Nederlands
- Streekinformatie, wandelkaarten en de huur van verschillende   

  sportmaterialen(mountainbikes, kanoís, rafts) is mogelijk.
- Groepsreservaties voor begeleide culturele en sportieve activiteiten zijn mogelijk
- Het pension beschikt over een ruime parking
- Gebruik van het zwembad en de whirlpool is inbegrepen in de prijs
- Internet is beschikbaar

Bart Boots - Outline Travel Lic A 6061 - Beeldhouwersstraat 30/1 - 9040 Gent -BelgiŽ