Zoo de Labenne Landes

Waarheen ?

 

Booking.com

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke vakantiebestemming in Frankrijk? Dan is een bezoek aan Zoo de Labenne in de Landes een absolute aanrader. Deze charmante dierentuin, genesteld in het hart van de prachtige Landes-regio, biedt een bijzondere combinatie van natuur, avontuur en dieren. Van exotische vogels tot majestueuze zoogdieren, de diversiteit aan fauna maakt dit een paradijs voor dierenliefhebbers van alle leeftijden.

Je zult versteld staan van de wonderen die deze verborgen parel te bieden heeft. Of je nu met je gezin reist of een rustgevende solo-uitstap plant, Zoo de Labenne belooft een dag vol vreugde en verwondering. Ontdek hoe deze dierentuin, omringd door weelderige bossen en serene stranden, jouw vakantie naar een hoger niveau kan tillen.

Overzicht van Zoo de Labenne

Zoo de Labenne is een geweldige plek om een dag door te brengen voor zowel jong als oud. Met een rijke geschiedenis en makkelijke bereikbaarheid is het een populaire bestemming voor dierliefhebbers en avonturiers.

Geschiedenis en Oprichting

Zoo de Labenne werd opgericht in de jaren '80 door een groep gepassioneerde dierenliefhebbers met een visie om een unieke natuurlijke omgeving te creëren waar bezoekers en dieren in harmonie kunnen samenleven. Sinds de opening heeft de dierentuin verschillende mijlpalen bereikt:

 • 1989: Officiële opening voor het publiek.
 • 1995: Introductie van het eerste kweekprogramma voor bedreigde diersoorten.
 • 2000: Uitbreiding van de dierentuin met een nieuwe afdeling voor reptielen en amfibieën.
 • 2010: Invoering van educatieve programma's voor scholen en groepen.
 • 2020: Een grootschalige renovatie om de leefomgeving voor de dieren te verbeteren en te moderniseren.

In al die jaren is de dierentuin constant gegroeid en heeft het zich aangepast aan de behoeften van zowel de dieren als de bezoekers.

Locatie en Bereikbaarheid

Zoo de Labenne ligt in de prachtige Landes-regio in Zuidwest-Frankrijk, specifiek in het plaatsje Labenne. Deze ideale ligging maakt het gemakkelijk bereikbaar en een perfecte aanvulling op elke vakantie in de omgeving.

Hier zijn enkele manieren om de dierentuin te bereiken:

 • Met de auto: Volg de A63 snelweg richting Lage Capbreton en neem de afslag naar Labenne. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.
 • Met het openbaar vervoer: Neem de trein naar het station van Labenne en vanaf daar is het een korte wandeling of een rit met de bus naar de dierentuin.
 • Met de fiets: Voor de avontuurlijk aangelegde bezoekers zijn er mooie fietsroutes die rechtstreeks naar de dierentuin leiden.

Dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid is Zoo de Labenne een aantrekkelijke bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het biedt een perfecte gelegenheid om een dag door te brengen midden in de natuur, omringd door fascinerende dieren in een prachtige omgeving.

Dierencollectie en Tentoonstellingen

Een bezoek aan Zoo de Labenne is een reis door het dierenrijk. Met een indrukwekkende collectie en unieke tentoonstellingen biedt deze dierentuin een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Populaire Dieren

Zoo de Labenne herbergt een diverse verzameling van dieren die elke bezoeker zullen fascineren. Enkele van de meest populaire dieren die je kunt verwachten, zijn:

 • Leeuwen – Deze majestueuze koningen van de jungle trekken altijd veel aandacht. Hun imposante verschijning en krachtige brullen maken een blijvende indruk.
 • Tijgers – Met hun prachtige gestreepte vacht en gracieuze bewegingen zijn tijgers een favoriet bij jong en oud. Ze bieden een mengeling van schoonheid en gevaar die niemand onberoerd laat.
 • Giraffen – De elegantie van deze lange nekken is betoverend. Giraffen, met hun vriendelijke ogen en enorme hoogte, zijn een favoriet voor zowel kinderen als volwassenen.
 • Zebra's – Deze zwart-witte wonderen van de natuur zijn een absoluut genot om te zien. Hun unieke strepenpatroon zorgt ervoor dat elke zebra een kunstwerk op zich is.
 • Ringstaartmaki's – Deze speelse en energieke primaten zorgen altijd voor entertainment. Hun nieuwsgierige aard en grappige capriolen maken ze een must-see.

Zoo de Labenne heeft nog veel meer te bieden, maar deze dieren behoren zeker tot de hoogtepunten van je bezoek.

Speciale Tentoonstellingen

Naast de indrukwekkende collectie van dieren zijn er ook verschillende speciale tentoonstellingen die uniek zijn voor Zoo de Labenne. Deze tentoonstellingen zorgen voor die extra speciale touch en maken je bezoek nog memorabeler.

 • Het Nachtleven – Een fascinerende tentoonstelling die je een kijkje geeft in de wereld van nachtdieren. Met speciale verlichting en geluidseffecten ervaar je hoe deze dieren jagen en leven in het donker.
 • Roofvogelshow – De indrukwekkende roofvogelshow is een spannend onderdeel van je bezoek. Zie arenden, valken en uilen van dichtbij terwijl ze hun vliegkunsten demonstreren. Het is een perfecte mix van educatie en spektakel.
 • Regenwoud Avontuur – Deze immersive tentoonstelling neemt je mee naar de weelderige, groene jungle waar tropische vogels kleurrijke vocale concerten geven en exotische reptielen zich verschuilen tussen de bladeren.
 • Interactieve Voedermomenten – Kinderen en volwassenen kunnen genieten van de interactieve voedermomenten waarbij ze een kans krijgen om de dieren van dichtbij te zien en te voeden onder toezicht van verzorgers.
 • Mierenboerderij – Voor wie gefascineerd is door de kleine wonderen van de natuur, biedt de mierenboerderij een kijkje in de boeiende wereld van mierenkolonies. Observatiebuizen en informatiepanelen maken dit tot een leerzaam en boeiend onderdeel van de dierentuin.

De speciale tentoonstellingen bij Zoo de Labenne bieden een unieke en verrijkende ervaring die verder gaat dan het gewone dierenbezoek. Je zult versteld staan van de diversiteit en de interactieve wijze waarop je de dierenwereld kunt verkennen.

Activiteiten en Attracties

Een dag in Zoo de Labenne is gevuld met plezier en avontuur voor bezoekers van alle leeftijden. Van spannende avontuurlijke attracties tot leuke en educatieve kinderactiviteiten, er is voor ieder wat wils. Laten we deze geweldige mogelijkheden eens verkennen.

Kinderactiviteiten

Voor de jongste bezoekers biedt Zoo de Labenne talloze activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Het is een paradijs waar leren en spelen hand in hand gaan.

 • Speeltuinen – De dierentuin beschikt over meerdere speeltuinen verspreid over het terrein, waar kinderen hun energie kwijt kunnen. Glijbanen, schommels, klimrekken en zelfs een zandbak zorgen ervoor dat er altijd iets leuks te doen is.
 • Educatieve Programma's – Kinderen kunnen deelnemen aan educatieve programma's die hen alles leren over de dieren en hun leefomgevingen. Deze programma's zijn interactief en maken gebruik van spelletjes, quizzen en knutselactiviteiten om leren leuk te maken.
 • Dierenverzorging Workshops – Deze workshops bieden kinderen de kans om te leren hoe het is om een dierenverzorger te zijn. Ze kunnen helpen met het voeden van de dieren en leren over hun verzorging en behoeften.
 • Kinderboerderij – In de kinderboerderij kunnen kinderen van dichtbij kennismaken met vriendelijke dieren zoals geiten, konijnen en kippen. Ze mogen deze dieren aaien en zelfs voeren, wat een onvergetelijke ervaring biedt.

Al deze activiteiten zijn ontworpen om kinderen te vermaken, op te voeden en hen een betere waardering te geven voor de natuurlijke wereld.

Avontuurlijke Attracties

Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje meer spanning en avontuur, heeft Zoo de Labenne een aantal unieke en spannende attracties die je hart sneller laten kloppen.

 • Zip-lining – Ervaar de spanning van zip-lining over de dierentuin! Deze spannende attractie biedt een panoramisch uitzicht op de dierentuin en de omliggende natuur terwijl je door de lucht zoeft. Het is een avontuur dat je niet snel zult vergeten.
 • Dierenvoedersessies – Neem deel aan een van de vele voedersessies die dagelijks worden gehouden. Onder begeleiding van deskundige verzorgers kun je helpen bij het voeden van dieren zoals giraffen, zebra's en zelfs roofdieren. Deze sessies geven je een unieke kans om de dieren van dichtbij te zien en meer te leren over hun dieet en gedrag.
 • Avonturenpad – Trek je wandelschoenen aan en verken het avonturenpad, een speciaal ontworpen route door de dierentuin die je langs enkele van de meest intrigerende dieren brengt. Onderweg kom je vele informatieve borden en interactieve stopplaatsen tegen die je kennis verrijken en je beleving intensiveren.
 • Escape Room – Voor de puzzelliefhebbers is er een escape room binnen de dierentuin! Los puzzels en raadsels op om je weg naar buiten te vinden. Deze attractie combineert plezier, uitdaging en samenwerking en is perfect voor gezinnen en groepen vrienden.

Met deze avontuurlijke attracties heb je de kans om de dierentuin op een heel andere manier te ervaren en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Zoo de Labenne biedt een breed scala aan activiteiten en attracties die ervoor zorgen dat elke bezoeker, van jong tot oud, een geweldige tijd heeft. Voel je vrij om te ontdekken, te leren en plezier te hebben in deze prachtige omgeving!

Educatieve Programma's

Zoo de Labenne biedt een scala aan educatieve programma's die zowel leuk als leerzaam zijn. Of je nu een schoolreis plant of interesse hebt in een informatieve workshop, er is voor ieder wat wils. Deze programma's zijn ontworpen om bezoekers van alle leeftijden te inspireren en te onderwijzen over de wonderen van de natuur en het belang van dierenbescherming.

Schoolreizen

Een schoolreis naar Zoo de Labenne is een onvergetelijke ervaring die leren en plezier samenbrengt. De dierentuin biedt uitgebreide mogelijkheden voor educatieve excursies die perfect zijn voor leerlingen van alle leeftijden.

 • Interactieve Rondleidingen: Leerlingen worden meegenomen op een interactieve rondleiding door de dierentuin, geleid door deskundige gidsen. Deze rondleidingen zijn speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid van kinderen te wekken en hen te inspireren om meer te leren over de natuur.
 • Educatieve Sessies: Tijdens de excursie kunnen leerlingen deelnemen aan educatieve sessies die zijn afgestemd op hun leeftijdsniveau. Deze sessies behandelen diverse onderwerpen zoals biodiversiteit, het gedrag van dieren en milieubehoud.
 • Hands-on Activiteiten: Om de leerervaring te verbeteren, kunnen leerlingen ook deelnemen aan hands-on activiteiten zoals het bestuderen van dierensporen, het voeren van dieren en het observeren van diervoordrachten.

De schoolreizen naar Zoo de Labenne zijn een fantastische manier voor leerlingen om buiten de klas te leren en tegelijkertijd een geweldige tijd te hebben.

Workshops en Presentaties

Bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van de diverse workshops en presentaties die Zoo de Labenne biedt. Deze activiteiten zijn bedoeld om kennis over te brengen en tegelijkertijd vermaak te bieden.

 • Dierenverzorging Workshops: Leer hoe het is om een dierenverzorger te zijn! Deze workshops geven je de kans om achter de schermen te kijken en meer te leren over de dagelijkse zorg voor de dieren. Van het bereiden van diëten tot het schoonmaken van verblijven, je krijgt een compleet beeld van wat er nodig is om dieren gezond en gelukkig te houden.
 • Educatieve Presentaties: Met regelmatige educatieve presentaties kunnen bezoekers meer te weten komen over verschillende diersoorten en hun leefgewoonten. Deze presentaties zijn vaak inclusief live demonstraties, zoals het voeren van dieren en training sessies, wat een extra dimensie toevoegt aan de leerervaring.
 • Milieu en Duurzaamheid Workshops: Deze workshops richten zich op milieubewustzijn en duurzaamheid. Bezoekers leren over de impact van menselijke activiteiten op de natuur en ontdekken manieren waarop ze kunnen bijdragen aan het behoud van onze planeet. Deze workshops zijn zowel informatief als inspirerend en moedigen iedereen aan om actie te ondernemen voor een duurzamere toekomst.
 • Kunst en Natuur Workshops: Combineer creativiteit met educatie door deel te nemen aan kunstworkshops die geïnspireerd zijn door de natuur. Van het schilderen van dierenportretten tot het creëren van sculpturen van gerecyclede materialen, deze workshops zijn een geweldige manier om je artistieke kant te verkennen terwijl je meer leert over de natuur.

Of je nu een schoolreis organiseert of een dagje uit plant met het gezin, de educatieve programma's, workshops en presentaties bij Zoo de Labenne bieden een unieke en verrijkende ervaring die zowel informatief als leuk is.

Eten en Drinken

Als je op bezoek bent in Zoo de Labenne, zul je ongetwijfeld op zoek zijn naar plekken waar je even kunt ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje. Gelukkig hoef je hier niet ver voor te zoeken.

Restaurants en Cafés

Binnen de dierentuin vind je diverse eetgelegenheden die voor elk wat wils bieden. Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch of gewoon een snelle snack, er is altijd iets wat je smaak zal prikkelen.

 • Le Bistrot de la Savane: Dit gezellige restaurant biedt een scala aan gerechten geïnspireerd door de lokale keuken. Van smakelijke salades tot warme hoofdgerechten zoals gegrilde vlees- en visspecialiteiten, hier kun je genieten van een uitgebreide maaltijd met uitzicht op de prachtige tuinen van de dierentuin.
 • Jungle Café: Een ideale plek om even bij te komen met een kop koffie of een verfrissende smoothie. Dit café heeft ook een assortiment aan gebak en lichte snacks zoals sandwiches en wraps, perfect voor een snelle pitstop.
 • Snack Bar: Voor wie liever iets eenvoudigs en snels wil, biedt de snack bar een selectie van fastfood opties zoals hamburgers, hotdogs, frietjes en ijsjes. Ideaal voor gezinnen met kinderen die niet lang willen wachten om hun honger te stillen.

Picknickplaatsen

Naast de diverse restaurants en cafés biedt Zoo de Labenne ook mooie picknickfaciliteiten waar je in de buitenlucht van je eigen meegebrachte eten kunt genieten.

 • Bosrijke Picknickplaatsen: Verspreid over de dierentuin zijn er verschillende picknicktafels en -banken opgesteld in schaduwrijke gebieden. Deze plekken bieden een rustgevende omgeving, omgeven door bomen en planten, waardoor het voelt alsof je midden in de natuur eet.
 • Speeltuin Picknick: Dichter bij de speeltuinen zijn er ook picknickplekken ingericht, zodat ouders kunnen genieten van hun maaltijd terwijl de kinderen spelen. Het is de perfecte manier om even te pauzeren en te genieten van de zon terwijl de kleintjes zich vermaken.
 • Uitzicht op de Dierenverblijven: Er zijn ook speciale picknickgebieden met uitzicht op enkele van de dierentuinen, zoals de zebra's en giraffes. Dit voegt een extra dimensie toe aan je eetervaring, aangezien je van dichtbij kunt genieten van het zicht op de dieren terwijl je ontspant.

Of je nu besluit om te eten bij een van de restaurants of cafés, of te genieten van een zelfgemaakte picknick, Zoo de Labenne biedt voldoende opties om ervoor te zorgen dat je tijdens je bezoek niets tekort komt op het gebied van eten en drinken.

Praktische Informatie voor Bezoekers

Je bent klaar om een onvergetelijke dag door te brengen in Zoo de Labenne, maar voordat je op avontuur gaat, zijn er een paar belangrijke details die je moet weten. Hier zijn de belangrijkste praktische informatie die elke bezoeker moet kennen.

Openingstijden en Prijzen

Een goed geplande dag begint met het kennen van de openingstijden en toegangsprijzen. Zoo de Labenne heeft flexibele tijden die passen bij verschillende seizoenen en evenementen.

Openingstijden:

 • Voorjaar (Maart - Mei): 10:00 - 18:00 uur
 • Zomer (Juni - Augustus): 9:00 - 19:00 uur
 • Herfst (September - November): 10:00 - 17:00 uur
 • Winter (December - Februari): 11:00 - 16:00 uur (gesloten op Kerstdag en Nieuwjaarsdag)

Deze tijden zorgen ervoor dat je voldoende tijd hebt om alle hoekjes van de dierentuin te verkennen.

Toegangsprijzen:

 • Volwassenen (vanaf 13 jaar): €18
 • Kinderen (3-12 jaar): €12
 • Kinderen onder de 3 jaar: Gratis toegang
 • Senioren (65+ jaar): €15
 • Gezinspas (2 volwassenen en 2 kinderen): € 50

Kaarten kunnen zowel online als aan de kassa worden gekocht. Door je tickets vooraf online te kopen, kun je wachtrijen vermijden en onmiddellijk van je dag genieten.

Bezoekersregels en Veiligheidsmaatregelen

Om ervoor te zorgen dat iedereen een veilige en aangename ervaring beleeft, zijn er enkele bezoekersregels en veiligheidsmaatregelen die je in gedachten moet houden. Deze regels zijn opgesteld om zowel de bezoekers als de dieren te beschermen.

Bezoekersregels:

 • Voeren van de dieren: Voer de dieren alleen met speciaal voer dat beschikbaar is in de dierentuin. Het geven van eigen voedsel kan schadelijk zijn voor de dieren.
 • Afval: Houd het park schoon door je afval in de daarvoor bestemde prullenbakken te deponeren. Help mee om het milieu te beschermen.
 • Roken: Roken is alleen toegestaan in de aangewezen rookzones. Dit is belangrijk om de gezondheid van de dieren en de bezoekers te beschermen.
 • Geluid: Houd rekening met de dieren en andere bezoekers door lawaai en luide muziek te vermijden. Een stille omgeving is beter voor de dieren en aangenamer voor iedereen.
 • Drones en Selfiesticks: Het gebruik van drones en selfiesticks is niet toegestaan, om de veiligheid van de dieren en bezoekers te waarborgen.

Veiligheidsmaatregelen:

 • Gezondheid en Hygiëne: Tijdens je bezoek is het belangrijk om je handen regelmatig te wassen, vooral na contact met dieren. Handdesinfectiemiddelen zijn beschikbaar op verschillende locaties in de dierentuin.
 • Evacuatieprocedures: Volg in geval van een noodsituatie de instructies van het personeel op en begeef je naar de aangewezen evacuatiepunten. Blijf kalm en zorg ervoor dat je kinderen dicht bij je blijven.
 • EHBO: Er zijn EHBO-posten en opgeleide medewerkers beschikbaar voor het geval er een ongelukje gebeurt. Aarzel niet om hulp te vragen als dat nodig is.
 • Verlies van Kinderen: Vertel je kinderen dat ze, als ze verdwaald raken, een medewerker met een uniform moeten zoeken. Een verzamelpunt voor verloren kinderen is gevestigd bij de hoofdingang.

Door deze praktische informatie in gedachten te houden, kun je je bezoek aan Zoo de Labenne soepel en plezierig laten verlopen. Bereid je voor om een prachtige dag door te brengen temidden van de dieren en de natuur, met optimale veiligheid en comfort.

Accommodaties in de Nabijheid

Een bezoek aan Zoo de Labenne kan nog specialer worden door te verblijven in de nabijgelegen accommodaties. Of je nu houdt van luxe hotels of liever de natuur in trekt met een tent, er is voor ieder wat wils rondom deze prachtige dierentuin.

Hotels

Voor degenen die comfort en luxe willen combineren met hun dierentuinbezoek, zijn er verschillende uitstekende hotels in de buurt van Zoo de Labenne.

 • Hôtel & Spa Villa Seren: Dit stijlvolle hotel, gelegen aan het Étang Blanc-meer, biedt luxe kamers met een prachtig uitzicht op de natuur. Met zijn moderne spa en gastronomisch restaurant, is het de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avontuur.

 • Les Hortensias du Lac: Dit boetiekhotel is een oase van rust en schoonheid. Het biedt een prachtig uitzicht op het Lac d'Hossegor en beschikt over een buitenzwembad en elegante kamers. De serene sfeer en de ongeëvenaarde service maken je verblijf onvergetelijk.

 • Hôtel de la Plage: Voor degenen die dichter bij de kust willen blijven, is dit charmante hotel een ideale keuze. Het ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand en biedt comfortabele kamers en een heerlijk ontbijtbuffet. Het strandthema en de gastvrijheid zorgen voor een ontspannen verblijf.

Vakantieparken en Campings

Als je liever in de natuur verblijft en van een meer avontuurlijke vakantie houdt, zijn er diverse vakantieparken en campings in de buurt van Zoo de Labenne.

 • Camping Sylvamar: Deze vijfsterren camping ligt midden in een pijnbomenbos en biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder een waterpark, wellnesscentrum en sportactiviteiten. Met luxe stacaravans en ruime kampeerplekken is het een perfecte keuze voor gezinnen en avonturiers.

 • Village de Vacances Le Junka: Dit vakantiepark ligt in het hart van Vieux-Boucau-les-Bains en biedt comfortabele bungalows en appartementen. Het heeft directe toegang tot het strand en tal van recreatieve voorzieningen, zoals zwembaden, tennisbanen en een avonturenpark voor kinderen.

 • Camping Les Pins Bleus: Deze charmante camping is ideaal voor natuurliefhebbers. Gelegen in een rustige en bosrijke omgeving, biedt het eenvoudige maar comfortabele kampeerplaatsen en huuraccommodaties. De nabijheid van fietspaden en wandelroutes maakt het een uitstekende keuze voor actieve vakantiegangers.

Of je nu kiest voor een luxe hotel of een avontuurlijk verblijf in een vakantiepark of camping, de accommodaties in de buurt van Zoo de Labenne zorgen ervoor dat je bezoek een compleet en onvergetelijk avontuur wordt.

Ervaringen en Beoordelingen van Bezoekers

Zoo de Labenne in de Landes-regio van Frankrijk heeft een blijvende indruk gemaakt op vele bezoekers. Of je nu een dierenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuk dagje uit, deze dierentuin biedt een ervaring die je niet snel zult vergeten. Laten we eens kijken naar wat de bezoekers het meest waarderen en hoe ze hun bezoek hebben beoordeeld.

Favoriete Activiteiten van Bezoekers

Bij Zoo de Labenne zijn er tal van activiteiten die bezoekers keer op keer plezier en verwondering bieden. Hier zijn enkele van de favoriete activiteiten die je zeker niet mag missen:

 • Dierenvoedersessies: Veel bezoekers waarderen de dagelijkse voedersessies waarin ze kunnen helpen bij het voeden van dieren zoals giraffen, zebra's en zelfs roofdieren. Dit is een unieke kans om de dieren van dichtbij te zien en meer te leren over hun dieet en gedrag.
 • Speeltuinen voor kinderen: Voor gezinnen met jonge kinderen zijn de goed onderhouden speeltuinen een grote hit. Vol met klimrekken, glijbanen en schommels, bieden deze speeltuinen urenlang speelplezier.
 • Interactieve tentoonstellingen: Bezoekers zijn dol op de interactieve tentoonstellingen zoals "Het Nachtleven" en "Regenwoud Avontuur". Deze tentoonstellingen bieden een educatieve en vermakelijke kijk op het leven van verschillende diersoorten.
 • Roofvogelshow: De indrukwekkende roofvogelshow is een must-see. Bezoekers kunnen arenden, valken en uilen van dichtbij zien terwijl ze hun vliegkunsten demonstreren. Het spektakel is zowel educatief als spannend.
 • Zip-lining: Voor de avontuurlijke bezoekers biedt de zip-line over de dierentuin een adembenemend uitzicht en een adrenalinestoot. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Zoo de Labenne heeft voor iedereen iets unieks te bieden, en deze activiteiten maken het bezoek compleet en memorabel.

Beoordelingen en Getuigenissen

Niets spreekt luider dan de ervaringen van eerdere bezoekers. Hier zijn enkele getuigenissen en beoordelingen die laten zien hoe groot de indruk is die Zoo de Labenne heeft achtergelaten:

 • Marie en haar gezin: "We brachten een fantastische dag door in Zoo de Labenne. De kinderen vonden de speeltuinen geweldig en we genoten allemaal van de interactie met de dieren tijdens de voedersessies. Het personeel was vriendelijk en de dierentuin was schoon en goed onderhouden. Een aanrader voor gezinnen!"
 • Jeroen en Lisanne: "De roofvogelshow was absoluut het hoogtepunt van ons bezoek. Het was geweldig om die majestueuze vogels van zo dichtbij te zien. We hebben ook genoten van de nachtleven-tentoonstelling; het gaf ons een nieuw perspectief op dieren die we normaal niet zouden zien."
 • Emma: "Ik vond de zip-line geweldig! Het gaf een uniek uitzicht over de hele dierentuin en was zo spannend. De educatieve tentoonstellingen waren ook fascinerend en goed uitgevoerd. De hele ervaring was zowel leerzaam als leuk."
 • Lucas: "De diversiteit aan dieren en de interactie tijdens de voedersessies was top. Ik was vooral onder de indruk van de manier waarop ze de habitats hebben nagebootst. Het voelde echt alsof ik door verschillende werelddelen reisde. Een verrijkende ervaring!"
 • Sophie en haar vrienden: "Als groep vriendinnen hebben we enorm genoten. Dankzij de verschillende activiteiten was er voor ieder wat wils. Van het voeren van giraffen tot het relaxen bij het Jungle Café met een heerlijke smoothie, het was een dag vol plezier en ontspanning."

Deze positieve beoordelingen en getuigenissen benadrukken niet alleen de aantrekkingskracht van Zoo de Labenne, maar ook de zorg en aandacht die besteed worden aan zowel de dieren als de bezoekers. Een bezoek aan deze dierentuin is meer dan de moeite waard en belooft een onvergetelijke ervaring te zijn voor iedereen.

Conclusie

Zoo de Labenne in de Landes is een perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. Met zijn rijke geschiedenis, indrukwekkende dierencollectie, spannende activiteiten en uitgebreide educatieve programma's biedt deze dierentuin een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Of je nu met je gezin op avontuur gaat, een educatieve schoolreis plant of gewoon een ontspannen dagje uit wilt, Zoo de Labenne heeft voor ieder wat wils. De mix van interactie, avontuur en leren zorgt ervoor dat elke bezoeker een onvergetelijke tijd heeft.

Plan je volgende bezoek aan Zoo de Labenne en ontdek zelf de magie van deze prachtige dierentuin. Je zult versteld staan van de diversiteit, charme en schoonheid die dit verborgen juweel te bieden heeft. Mis de kans niet om een avontuur te beleven dat zowel inspirerend als onvergetelijk is!


Als u op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke natuurervaring in Frankrijk, hoeft u niet verder te zoeken dan Zoo de Labenne. Deze dierentuin ligt in de pittoreske regio Landes en biedt een boeiende mix van natuur, educatie en avontuur voor bezoekers van alle leeftijden. Of u nu een natuurliefhebber, dierenliefhebber of gewoon op zoek bent naar een leuk dagje uit, Zoo de Labenne zal uw verwachtingen zeker overtreffen.


Ontdek een wereld van wonderen


Als je de poorten van Zoo de Labenne binnengaat, word je getransporteerd naar een wereld boordevol wonderen. De gevarieerde collectie dieren uit alle hoeken van de wereld in de dierentuin zal u versteld doen staan. Van majestueuze leeuwen en tijgers tot speelse maki's en brutale apen, er is voor iedereen iets om zich over te verbazen.Dompel jezelf onder in de natuur


Een van de opvallende kenmerken van Zoo de Labenne is haar inzet voor het creëren van een natuurlijke habitat voor haar bewoners. De verblijven van de dierentuin zijn ontworpen om de oorspronkelijke omgeving van de dieren na te bootsen, waardoor ze kunnen rondzwerven, socialiseren en gedijen. Terwijl je de dierentuin verkent, heb je het gevoel alsof je het wild bent binnengestapt en dieren hebt geobserveerd in een omgeving die sterk lijkt op hun natuurlijke thuis.


Kom dichtbij en persoonlijk


Bij Zoo de Labenne gelooft het personeel in het creëren van betekenisvolle verbindingen tussen bezoekers en dieren. Door zorgvuldig georganiseerde ervaringen, zoals rondleidingen, het voeren van dieren en interactieve shows, krijgt u de mogelijkheid om de dieren van dichtbij te leren kennen. Stel je voor dat je een giraffe voert, pinguïns ziet waggelen of zelfs een vriendelijke koala knuffelt. Deze unieke ontmoetingen zullen uw bezoek ongetwijfeld onvergetelijk maken.


Educatieve avonturen voor alle leeftijden


Zoo de Labenne gaat verder dan entertainment door een sterke nadruk te leggen op educatie en natuurbehoud. Boeiende en informatieve tentoonstellingen bieden fascinerende inzichten in het dierenrijk, zijn bewoners en het belang van inspanningen voor natuurbehoud. Terwijl je de dierentuin verkent, leer je over de verschillende soorten, hun leefgebieden en de uitdagingen waarmee ze in het wild worden geconfronteerd. Deze educatieve ervaring is een fantastische kans voor zowel kinderen als volwassenen om hun begrip en waardering voor wilde dieren te verdiepen.


Een leuk familie-dagje uit


Zoo de Labenne is de perfecte bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Met zijn vriendelijke en gastvrije sfeer is de dierentuin geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De kleintjes zullen zich vermaken in de speciale kinderboerderij, waar ze kunnen communiceren met knuffelige boerderijdieren. De dierentuin biedt ook een scala aan kindvriendelijke activiteiten, waaronder speurtochten en speeltuinen met dierenthema. Uw kinderen zullen vertrekken met een glimlach op hun gezicht en herinneringen die een leven lang meegaan.


Plan uw bezoek


Om het meeste uit uw bezoek aan Zoo de Labenne te halen, is het raadzaam om vooruit te plannen. De dierentuin is het hele jaar door geopend, maar het is altijd een goed idee om hun website te raadplegen voor de meest actuele informatie over openingstijden en speciale evenementen. Overweeg bovendien om vooraf kaartjes te kopen om mogelijke wachtrijen te vermijden.Conclusie


Zoo de Labenne in de Landes-regio van Frankrijk is een verborgen juweeltje dat een werkelijk opmerkelijke natuurervaring belooft. Met zijn toewijding aan dierenwelzijn, meeslepende tentoonstellingen, educatieve focus en gezinsvriendelijke sfeer heeft het alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk dagje uit. Dus of u nu een local of een toerist bent, zorg ervoor dat u Zoo de Labenne in uw reisschema opneemt voor een uniek avontuur!


Boek vandaag nog en last minute vakantie in een hotel, gite of bed en breakfast om deze prachtige regio te bezoeken. Hotels, bed en breakfasts en vakantiehuizen zijn beschikbaar via onderstaande kaart.

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes