Last Minute Hotels Oostenrijk

Waarheen ?

 

Oostenrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Hotels - Oostenrijk - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Booking.com

 

Welkom bij Chalets Oostenrijk

Chalets Oostenrijk is een particuliere onderneming onder hoofde van Ruud en Gerda Blom. Zij verhuren hun privť Chalets: Chalet Brammetje en Chalet Xieje. Voor derden verhuren zij Chalet Happy.

Chalets Oostenrijk onderscheidt zich door de huurder luxe Chalets te bieden die bijdragen aan een fantastische winter of zomervakantie. De Chalets bieden u 3 tot 5 badkamers, een zeer uitgebreide keuken, wasmachine en droger, internet, kabeltelevisie met radio en dvd-speler van goede kwaliteit en nog veel meer luxe.

De Chalets bevinden zich aan de rand van het Hohe Tauern, een natuurgebied waar de natuur nog de natuur mag zijn. U kunt er in de winter naar hartenlust skiŽn, snowboarden, langlaufen, rodelen, wandelen, en volop genieten van de prachtige ligging van de Chalets. In de zomer kunt u er wandelen, fietsen, kletteren, golven, recreŽren aan verschillende meren in de buurt, zwemmen en heerlijk ontspannen in een wellnessbad, en natuurlijk volop genieten van de luxe en rust op de zonovergoten terrassen van de Chalets.

Heeft u na het lezen van deze gegevens nog vragen of interesse gekregen in een van de Chalets, kijk dan op onze website voor meer informatie www.luxechaletsoostenrijk.be, of stuur een mail naar: mail@luxechaletsoostenrijk.nl of bel met 0031 (0) 6 22276117

Bezoek website

Last Minute Hotels - Oostenrijk - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Luxe Chalets Oostenrijk

Welkom bij Chalets oostenrijk. Wij verhuren luxe chalets in Oostenrijk in de plaatsen Bramberg en Konigsleiten, allen op toplocaties. Zowel in de zomer, herfst, winter als in het voorjaar is het zeer goed vertoeven in een luxe chalet van Chalets Oostenrijk. Onze chalets onderscheiden zich door hun luxe, hun locatie, en uitstraling. Chalet voor chalet zijn onze luxe chalets in oostenrijk voorzien van een groot aantal luxe badkamers, waardoor het delen van een badkamer met meerdere personen en wachten voor er een toilet vrij is, voorgoed tot het verleden behoort. SkiŽn in oostenrijk op een zeer luxe locatie, maakt het skiŽn en snowboarden, wandelen, rodelen en/of de apresski tot een gegarandeerd succes. Mede door de luxe, gezellige en uitgebreide inrichting van het chalet ontdekt u de kwaliteit en de luxe die Chalets Oostenrijk onderscheidt. Onze website Chalets oostenrijk is up to date, en u kunt in een gemakkelijke oogopslag zien welk chalet vrij is in de week die u zoekt. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze luxe chalets in Oostenrijk, dit is zeker de moeite waard!

Luxe Chalets Oostenrijk - Ruud en Gerda Blom - Sonnberg 83 - Bramberg am Wildkogel

Bezoek website

Last Minute Hotels - Oostenrijk - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Last Minute Hotels - Oostenrijk - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes