Last Minute Hotels Slowakije

Waarheen ?

 

Slowakije
  •  

 
Maak uw keuze
 

Last Minute Hotels - Slowakije - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Booking.com

 

Magura Village Vakantiewoningen

We stellen je graag enkele gezellige vakantiewoningen voor. De woningen zijn gelegen in het dorpje MalatŪny, in het midden van de Liptov-regio. Liptov ligt aan beide kanten van de langste rivier van Slovakije, de VŠh, en is omgeven door de hoogste bergketens van het land. Het is een streek rijk aan natuurpracht en volkstradities. Er zijn prachtige bewegwijzerde wandelingen, het is er zalig fietsen langs rustige wegen, er zijn de adembenemende grotten van DemšnovskŠ dolina, houten kerken, burchten, historische dorpjes, thermale zwembaden... In de buurt zijn er ook heel wat mogelijkheden voor klimmen, paragliding, rafting, paardrijden, vissen, mountainbiking, skiŽn, enz.

Contact - chaty@sojka.eu - tel.: +421 44 547 56 56 Liptov, Slowakije

Bezoek website

Last Minute Hotels - Slowakije - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Relax hotel Sojka

Ons hotel is gelegen in het midden van de Liptov-regio, verscholen in de stilte van het dorpje MalatŪny. Relax hotel Sojka is geen hotel zoals je het gewoon bent. Het is een klein areaal met enkele gebouwen in authentieke bouwstijl, gezellig ingekleed in een sfeervolle tuin. Een plek waar je ťcht tot rust komt, waar je je meteen thuis voelt. Naast een perfecte hotelservice bieden we ook een relaxcentrum met saunawereld, binnenzwembad en kinderbad, het beste van de Slowaakse keuken, een ruim aanbod aan lokale en Belgische bieren, distillaten en goede Slowaakse wijnen, heel wat informatie en praktische tips.

Sojka s.r.o. - MalatŪny 104 - SK-032 15 MalatŪny - Liptov, Slowakije

Bezoek website

Last Minute Hotels - Slowakije - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes