Rhône-Alpes
 
Frankrijk
 

Frankrijk

Rhône-Alpes-Ardèche (pagina 2)

 

 

La Melinas

La mélinas heeft een zeer rustige ligging, doch een familiaal karakter met voldoende voorizeningen voor kinderen, oa een zwembad speelgoed, een overdekt terras met schommel, pingpongtafel, kickertafel,... Wij organiseren een avontuurlijke afvaart van de Ardèche met kano's, pic nic inbegrepen (prijs 32 euro/pers). Mogelijkheid om massages op afspraak ter plaatste te boeken

De Permentier Isabelle & Vandenberghe Marc Quartier Mélinas - 07700 St Just d'Ardèche - Ardèche

Bezoek website

Mas Des Ayres

In het hart van een typisch, middeleeuws Ardechoise dorpje vind je onze mooie gerenoveerde MAS van 1735. Ons zwembad met extra rust en relaxplaatsen in het zwembad zorgen voor de echte verdiende ontspanning en rust. Wekelijks bieden we onze gasten de mogelijk om een zeer mooie wandeling de maken die door ons begeleid word. Table d'hôtes bieden we onze gasten dagelijks vrijblijvend aan.

Stas Katya Rue du Dolmen - 07120 St Alban Auriolles - Ardèche

Bezoek website

Le Mas Rêvé

Marie-Rose en Guido, beiden Vlamingen, nodigen u uit de charme van weleer te herbeleven in een authentieke, 17de eeuwse Provençaalse (kasteelhoeve).Aan de rand van de Provence, midden in het natuurpark van de Gorges de l'Ardèche, zal u niet kunnen weerstaan aan de zuiderse sfeer van dit voormalig wijndomein. In dit unieke landschap van wijngaarden en ongerepte natuur, vindt u in ons huis alles om uw vakantie aangenaam te maken.

Le Mas Rêvé - 07150 Labastide-de-Virac

Bezoek website