Rhône-Alpes
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Rhone Alpes Drome 2

Booking.com

 

Vakantiehuis in La Roche-sur-le-Buis

OPGELET: Meerdere reservaties per dag !

Een echte vakantietopper - aanrader !

Aan de rand van het prachtig gelegen gehuchtje Les Sias, op 7 km van Buis-les-Baronnies, vindt u dit kleine, vrijstaande vakantiehuis op het goed onderhouden terrein van de eigenaar. Vanaf het grote terras heeft u een onbelemmerd uitzicht op de omringende heuvels en bergen. Naast het huis is een klein schaduwrijk tuintje. U heeft samen met de huurders van ref.nr.F26052 het medegebruik van het zwembad (8 x 4), dat gelijk voor het huis ligt. De Drôme Provençale is het gebied van de lavendelvelden en de olijfbomen en in de directe omgeving zijn er dan ook prachtige wandelingen te maken. De eigenaar verhuurt mountainbikes voor de sportievelingen die de omgeving per fiets willen verkennen.

Voor alle voorzieningen kunt u terecht in Buis-les-Baronnies op 7 km. Het gezellige, karakterisieke plaatsje aan de rivier de Ouvèze biedt veel; de Place du Marché met de eeuwenoude arcades, de nauwe straatjes, de gezellige terrasjes en ook de wekelijkse Provençaalse markt op woensdag is zeker een bezoekje waard. In de omgeving van Buis zijn goede mogelijkheden voor escalade (klimsport). Paardrijden is mogelijk op 3 km. De eigenaar verkoopt ter plekke regionale producten en wijn, u kunt bij hem bovendien verse croissants en stokbrood bestellen.

Meer Foto's Bezoek website

Le Lit Qui Danse

Wegdromen met zicht op de Mont-Ventoux ! Dit kan vanuit het zwembad of de dansende beddden. Sport, rust, natuur en gastronomie zijn echter geen dromen, maar onze troeven.

De Winne Ann & Desmedt Jo Quartier le Moustier - 26170 Mollans-sur-Ouvèze - Drôme

Bezoekwebsite

Le Petit Collet

Welkom in ons paradijs ! Logeer in ons volledig uitgerust appartement (66m2) met eigen terras; ontspan in één van onze rookvrije kamers met douche/wc of geniet van een ontspannend verblijf in de aangrenzende woning (69m²).

Verwarmd zwembad (11x5) met groot terras en tuinstoelen - grote tuin (9000m²) - petanquebaan - tafeltennis - draadloos internet - afgesloten stelplaats voor moto's en fietsen - privé parking. Table d'hôtes (3x/week) met groenten uit eigen tuin voor de kamergasten.

Jean Paesen & Agnes Jacobs Route de Sault - 26170 Eygaliers - Buis-les-Baronnies - Drôme

Bezoek website