Nederland
 
Maak uw keuze
 

Nederland

Vrijstaand herenhuis

Op vakantie max. 9 personen GELDROP MIERLO-BRABANT. Deze vrijstaand vakantiewoning ligt in Mierlo, Noord-Brabant in Nederland. De woning is authentiek ingericht en voorzien van diverse gemakken voor een prima verblijf. Het verblijf is geschikt voor maximaal 9 personen voor; een week ,midweek of weekend. De sportievelingen kan zich uitleven met de fitnessapparaten; hometrainer ; tafeltennis ; staande voetbalspel enz., waarna je heerlijk kunt ontspannen in de sauna ( € 2,00 /uur ). De grote tuin is ideaal voor kinderen. Hier kunnen ze heerlijk ravotten , terwijl je geniet van een drankje op het terras bij het tuinhuisje . Tuinmeubilair volop aanwezig. Step, ballen fietsjes , zandbak enz. voor kinderen en voor grotere zijn heren – damesfietsen beschikbaar om even eruit te trekken . Voor de gasten die zijn fietsen mee willen brengen is de mogelijkheid om deze te stallen in een afgesloten ruimten. Mierlo is een gezellig Brabants dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn op loopafstand van 300m naar het centrum om te gaan winkelen . Natuurliefhebbers kunnen terecht in natuurgebied de STRABRECHTSEHEIDE ; een bosrijke omgeving met veel wandel- en fietsroutes. Ook voor mountenbikers zij routes uitgezet. Met kinderen kun je uitstapjes maken , naar DIERENRIJK ( 2km ) ,TOVERLAND ( 30km ) enz.. Een centrale bestemming dus voor een heerlijk vakantie .

B&B Scharendijke Elkerzeeseweg 1 4322 AH Scharendijke 0111-672183

Bezoek website

B&B Scharendijke

Wij zijn gelegen aan het Grevelingenmeer en vlakbij het Noordzeestrand met alle mogelijkheden om te Duiken, Surfen (ook Kite en Blokart), Fietsen, Wandelen, Zwemmen etc. etc. Kamers voorzien van flatscreen tv en een koelkastje. Parkeren op eigen terrein. Leuke restaurantjes op het dorp ong. 3 min. lopen. Monumentenstad Zierikzee en Waterland Neeltje Jans op plm. 15 automin. Prijs € 18,50 p.p.p.n., bij gebruik door 1 pers. € 22,50. Tot ziens bij Fam. Wiedouw.

B&B Scharendijke Elkerzeeseweg 1 4322 AH Scharendijke 0111-672183

Bezoek website

Ensenada

In Zeeuws-Vlaanderen ervaart u het leven anders. Gastvrijheid zit er in de volksaard ingebakken en kwaliteit van leven is er een vanzelfsprekendheid. Ver weg van de drukte van de grote stad, vindt u hier, ingeklemd tussen Nederland en België, een onontdekt paradijs. Een omgeving waar u in uw spaarzame vrije tijd écht tot rust kunt komen. Want in Zeeuws-Vlaanderen moet niks, maar kàn heel veel. Inclusief zwembad, sauna, waterfiets en bootje.

De Bruycker Tine & Malcorps Robert – Lange Heerenstraat 71 – 4507KR Schoondijke - Sluis

Bezoek website