Maak uw keuze
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Bozouls - Hotels

 

 

Bozouls is beroemd om zijn 'trou'. Ten zuiden van de D20 is de moderne kerk van Bozouls reeds vanver te zien. (Aveyron - Midi Pyrénées) De kerk heeft de vorm van de boeg van een schip en bezit een Mariabeeld van Denys Puech, een in Bozouls geboren beeldhouwer. Vanaf het terras vlak bij het oorlogsmonument heeft men het beste uitzicht op deze 800m diep ravijn.

 

De steile bergwand is bezaaid met grotten. Op het vooruitstekende deel waar de rivier in een lus omheen stroomt, staan een Romaanse kerk en de gebouwen van het klooster St Catherine op de rand van de afgrond.

 

De kerk bezit enkele merkwaardige kapitelen. Het 12de eeuwse schip met zijn tongewelf en rondbogen was oorspronkelijk bedekt met kalkplaten, waarop een dikke laag aaarde lag. Onder dit enorme gewicht dreigden de zuilen te bezwijken en in het begin van de 17de eeuw moets het oude gewelf daarom door een houten constructie worden vervangen.

 

Sfeervolle vakanties ! --> (Reisorganisatie)

Logeren in Bozouls

 

Last Minute Vakantie Bozouls - Hotels - B&B

 

 

 

Last Minute Vakantie Bozouls - Hotels - B&B

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes