Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Le Tolonet

Logeren bij Belgen in de Provence

 

 

 

Le Tolonet

Eind 1998 beslisten Eric en Hilde om van de ene op de andere dag hun leven een nieuwe wending te geven. Beroepsmatig hadden ze samen een twintigjarige carriŤre in het bankwezen achter de rug en familiaal waren twee van onze drie kinderen zelfstandig gaan wonen. Ze gingen op zoek naar een geschikte locatie in de Provence om daar gastenkamers te verhuren. Minder dan een jaar later was hun zaak overgelaten, hun huis verkocht en het huis in Jouques ingericht om er gasten te ontvangen.

U kan deze verhuurder op ťťn van de pagina's van de Provence of de Bouches-du-RhŰne

U kan ook navigeren op deze webgids via de menu's links van deze pagina. Veel succes !

Naar de site van deze verhuurder.

( Last Minute Vakantie Le Tolonet )

( Last Minute Vakantie Le Tolonet )

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes