lastminute Last minute vanaf 399€ >    lastminute Last minute vanaf 499€ >

 

Vakantie La roserie de Talny - B&B Bretagne

 

Bretagne
 
Maak uw Keuze
 

La Roserie de Talny

Thuis bij Belgen - Bretagne

La Roserie de Talny

Twee Bretoense gîtes met ieder vijf slaapkamers elk met eigen badkamer in het hart van de vallei van de rivier de Blavet gekend om de visrijkdom en vooral het zalmvissen, dit in het zuiden van Bretagne op 35 km van de Atlantische oceaan.

Tussen de 2 gîtes is er een verbindingsdeur zodat beiden tot één grote omgevormd kan worden. Iedere slaapkamer beschikt over een privé badkamer, ideaal voor grote groepen.

U kan deze verhuurder vinden op één van de pagina's van de Bretagne of de Morbihan

U kan ook navigeren op deze webgids via de menu's links van deze pagina. Veel succes !

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes