Languedoc-Rouss
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Pyrenees Orientales - Hotels - Bed en Breakfast

Booking.com

( Last Minute Vakantie Pyrenees Orientales )

 

Le Mimosa

Montauriol is gelegen in de Oostelijke Pyreneeën (Perpignan) en ligt aan de voet van het massief van de Canigou (top = 2784m), op 25 km van de middellandse zee (Argeles, St Cyprien, Collioure) en dicht bij de Spaanse grens (Costa Brava, Figueras, Barcelona,...). De Aspres (mediteraan klimaat, met meer dan 300 zonnedagen per jaar) is het ideale vertrekpunt om de bergen in te trekken, oude dorpjes te bezoeken of door kleine steden te slenteren, wijnhuizen te bezoeken, wandeltochten te beginnen, (grote) fietstochten te maken, te mountenbiken, paardrijden, ezeltochten ... Enkele rondliggende dorpen hebben tevens leuke toeristische markten. Voor kunst en cultuur hoef je niet ver te gaan : forten en kastelen, abdijen en musea zijn talrijk aanwezig. Zelfs de katharenstreek en Andorra liggen niet zo ver af.

Op onze website www.sud66.com vind je alvast meer informatie. Onze gasten hebben de keuze om te kiezen voor de formule van de chambres dhotes of om een gite (vakantiehuis/appartement) te huren. De gite(s) hebben een volledige keuken met eethoek ter beschikking. De chambres dhotes hebben tevens een aparte zaal met eet en zitruimte. Het zwembad met ligzetels, tafeltennis, petanque, gezellige hoekjes met parasols, (overdekte) terassen, tijdens de zomermaanden zijn er elke week wel festiviteiten in het dorp, (schaduwrijke) parkingplaatsen binnen het domein, ... alles op enkele 200 meter van het 'dorpscentrum', een dorpje met amper een paar honderd inwoners.

Chemin de Coumerme - F 66 300 Montauriol (Perpignan)

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Pyrenees Orientales )

Le Domaine de Coussères

Het domein is gelegen in het zuidfranse departement Pyrénées-Orientales, in een prachtige en rustige omgeving. Het oude occitaans landhuis torent uit boven een landschap van rotsmassieven, beboste hellingen en wijngaarden. Naast een unieke belevenis van genieten midden dit wondere natuurschoon krijgt uw vakantie een cultureel-historische meerwaarde door de nabijheid van ondermeer de Gorges de Galamus, de site van de prehistorische Homme de Tautavel en verschillende "Châteaux Cathares". Wanneer u na een boeiende dag nog wat nageniet van het zwembad, de boulodrome, of lekker nikst op één van de terrassen, wordt u aan tafel geroepen door de gastvrouw voor een heerlijke maaltijd, opgediend met goede streekwijnen.

DOMAINE DE COUSSERES - M et Mme MAES - 66220 Prugnanes

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Pyrenees Orientales )

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes