Aquitaine
 
Frankrijk
 

Frankrijk

Aquitaine - Lot-et-Garonne (pagina 2)

 

Petit Paradise

Wij nodigen U vriendelijk uit in "Petit Paradise Volledig omringd door pruimenboomgaarden ligt Petit Paradise op een hoogte , met prachtige vergezichten en de mooiste zonsondergangen. Door de uitzonderlijke ligging op de zuidhelling van een vallei kan je van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst genieten van de zon en het met zonne-energie verwarmde zwembad.Het huis dat ongeveer 120 jaar oud is werd volledig gerestaureerd en is zéér comfortabel en uiterst smaakvol ingericht.Het golvend en afwisselend landschap,de prachtige panorama's,het rijke verleden met veel idyllisch gelegen kastelen,de schilderachtige authentieke dorpjes zullen U zeker bevallen.

Charles et Chris De Decker - Domaine "Latapie" - 47380 Montastruc Frankrijk

Bezoek website

 

 

Le Baraillot

zwembad - kindvriendelijke accommodatie - rustige ligging - rookvrije kamers - familiekamers - restaurant ter plaatse - half en vol pension mogelijk.

Linda en Patrick Coone Le Baraillot - 47190 Aiguillon Lot-et-Garonne

Bezoek website

 

 

Les Huguets

Verbeeld je even, een groot stevig huis, zoals ze alleen driehonderd jaar geleden gebouwd werden, gelegen in een prachtige serene en natuurlijke omgeving. Waar de tijd tussen ontwaken en slapengaan geregeld wordt door een uiterst gulle zon. Ontdek het !

Ward en Gerda Poppe-Notteboom Les Huguets - 47300 Villeneuve Sur Lot - Lot et Garonne

Bezoek website