Auvergne
  •  

  • Allier
  • Cantal
  • Haute-Loire
  • Puy-de-Dôme
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Frankrijk

Auvergne - Allier

 

Shemmen, Luxe chambres d'hôtes

Hou je van stijl en authenticiteit?

Hou je van een fijne ontvangst, sfeer en gezelligheid?

Hou je van evenwichtige en gezonde maaltijden op basis van biologische producten?

Hou je van stijlvolle kamers met alle comfort en uitzicht op de velden?

Hou je van lekker slapen in een extra lang bed op een biolatex matras onder een zachte natuurdons?

Hou je van windgedroogde lakens?

Hou je van openheid, weidsheid en gezonde lucht?

Hou je van rust, het geluid van de natuur en het buitenleven?

Hou je van een houtgestookte sauna en genieten in een buitenzwembad?

Kom dan proeven van het Franse plattelandsleven bij ons. Boek deze speciale tijd voor jezelf en ... wij doen de rest! Voor de liefhebbers: yoga en relaxatie op aanvraag, met bio table d'hôte, zwembad en houtgestookte sauna.

Adres: Les Varaizes, 03390 Beaune D'Allier Prijs kamer 70 euro - promoties op website

Bezoek website

Gites La Planche

De fermette La Planche omvat het woonhuis van de familie RUMMENS dat niet verhuurd wordt en een tot voorheen grote schuur met koeienstal nu verbouwd tot twee gîtes. Wij stellen hoge eisen aan de inrichting van de gîtes. Goede bedden, goed sanitair en een compleet uitgeruste keuken zijn enkele van onze eisen. Kernwoorden voor onze gîtes zijn kindvriendelijkheid, luxe en comfort. Eén gîte “ L’Escale” met een ingang, een privéterras en omheinde privétuin bevindt zich aan de voorkant van de voormalige schuur en de tweede gîte “ Belle Vue” bevindt zich aan de achterkant met eveneens een aparte ingang, een privéterras en een omheinde privétuin. Iedere gîte is geschikt voor maximaal 6 personen (3 slaapkamers) en eventueel een baby. Verder hebben we als gezamenlijke accommodatie voor de 2 gîtes een verwarmd zwembad ( 8 x 4 m) dat beschikt over een chloorvrije reinigingsmethode wat uw zwemplezier aanmerkelijk verhoogt. Rond het zwembad bevinden zich 12 ligzetels, een zwembaddouche , een WC, een zomerkeuken , een overdekt terras en een jacuzzi, alles omgeven door een 2,5 m hoge natuurstenen muur. Achter het zwembad ligt een jeu de boulebaan en een kleine visvijver. In het dorp HYDS is een warme bakker en op 11 km in het stadje Commentry vinden we alle winkels zoals: Aldi, Lidl, Carrefour Market en Intermarché vinden. Onze gîtes zijn te huur voor families die van rust, ontspanning, stilte en ruimte houden. Onze fermette is een ideale stek om te onthaasten en te genieten. De omgeving is uitermate geschikt voor natuur- en rustliefhebbers, daar de streek nog niet door het massatoerisme is ontdekt. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en watersporten beoefenen zoals vissen, kanoën, zeilen en zwemmen.

La Planche 03600 HYDS

Bezoek website

Chambres d'hôtes Villaine

Zeer goede ligging voor overnachtingen op doorreis - paarden op het domein die u kan huren voor een leuke wandeling - gasten per moto zijn hier altijd welkom - in de zomermaanden kan U een frisse duik nemen in het zwembad.

Tine Ghequiere Villaine du Bas - 03190 Verneix

Bezoek website

Les Chez

Wil u er even tussenuit, ver van de files en alle drukte van het dagelijks leven, in een streek waar de natuur nog heer en meester is, om in uw eigen tempo te komen genieten, van één van de mooiste streken van Frankrijk. U kunt er wandelen en fietsen in een glooiend wallenlandschap, met heggen die dit decor in vlakken verdelen. Wekelijkse brocantmarktjes steeds in andere charmante dorpjes.

De Laet Geert & Van Wijnendaele Rudy Lieu dite : Les Chez - 03390 Murat

Bezoek website