Basse Normandie
  •  

  • Calvados
  • Manche
  • Orne
 
Frankrijk
 

Frankrijk

Basse Normandie - Calvados

Vakantiehuis Saint-André-d'Hébertot

Karakteristiek Normandisch vakantiehuis in vakwerkstijl met privé zwembad, terras en tuin, fraai gelegen halverwege Beuzeville en Pont-LèEvêque, ruim 20 km ten zuidoosten van Deauville. Het is heerlijk toeven op het grote terras bij het zwembad. Het geheel vrijstaande vakantiehuis ligt centraal in het Pays dèAuge, één van de mooiste delen van Normandië. Het gebied is groen en glooiend met afwisselend appelboomgaarden, bossen en weilanden en overal verscholen in het schitterende landschap ziet u de rietgedekte vakwerkhuizen. De cider en de calvados, waar deze streek bekend om staat, kunt u in talrijke caves proeven en kopen.

Naast het kaasstadje Pont-LèEvêque (9 km), zijn ook Pont-Audemer (22 km) en Lisieux (26) zeker een bezoek waard. Deze laatste stad vooral vanwege zèn indrukwekkende kathedraal. Ook de gemakkelijke bereikbaarheid van de kust maakt dit huis tot een prettige locatie. De mondaine badplaats Deauville met het casino en de zandstranden ligt op 22 km evenals de gezellige havenplaats Trouville en een bezoek aan het alom bekende, pittoreske Honfleur met de vele terrasjes, nauwe straatjes, winkeltjes en galerieën is een must. Voor alle overige voorzieningen kunt u terecht in Beuzeville (8 km) en in Pont-LèEvêque (9 km). Bij Saint-Julien-sur-Calonne (7 km) is een 9-holes en een 18-holes golfbaan.

Meer Foto's Bezoek website

 

Le Domaine des Sources

17de eeuwse boerderij verstopt temidden een kleine vallei-een oase van 20 hectaren groen-ideaal gebied voor wandelaars-kleine hondjes toegelaten-avondmaal op aanvraag-rookvrije gites-45 km van Honfleur en de kust.

Jacques, Marleen, Jolien Cloet-Steen Les vignes - 14140 Montviette - Livarot

Bezoek website

La Fosserie Waes

Gerenoveerde hoeve in het hartje van de Pays d 'Auge - dierenpark - verwarmd buitenzwembad - petanque - ping pong - schommel.

De Nijs Ludwig & Noe Route de Formentin - Lieu dit La Fosserie Waes - 14320 Manerbe

Bezoek website