Centre
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Frankrijk

Centre-Cher

Maison de Vacances - Thou

Prachtig, sfeervol vakantiehuis met een warme open haard, een comfortabel hemelbed en authentieke houten balken. Geniet hier van een ontspannen en zorgeloze vakantie! Ontspan in de gezellige woonkamer en steek de open haard aan terwijl u geniet van een lekker glaasje wijn uit de regio, lekkere Franse kazen en andere specialiteiten. Bereid een diner met de regionale specialiteiten als champignons en heerlijk lamsvlees. Kom volledig tot rust in het heerlijke hemelbed na een lekker diner en maak u de volgende dag klaar in de ruime badkamer om er een dagje op uit te trekken!

In de omgeving van het mooie vakantiehuis is veel te zien! Zo bereikt u de mooie rivier Loire al na 2,5 km! Hier geniet u ongetwijfeld van een adembenemend uitzicht wat behoort tot werelderfgoed van Unesco. Cosne-Cours-sur-Loire (25 km) biedt u een bijzondere fietstocht door de stad, of spannende kano en kajak avonturen. Daarnaast kunt u hier het Loire museum bezoeken, waar u meer te weten komt over de fascinerende Franse regio. In Bourges (75 km) is het prachtige Palais Jacques-Coeur te bezoeken evenals een historisch kasteel en een bijzondere kathedraal. Tot slot geniet u in Orleans (89 km) van een mooi historisch centrum met vele authentieke architectuur, plantrijke parken en het kunstmuseum FRAC Centre.

Meer Foto's Bezoek website

 

La Colline de Dialuc

familiekamers - rookvrije kamers - ingerichte keuken en BBQ - zwembad tijdens de zomermaanden - petanqueplein - schommel en ander tuinspeelgoed - fietsverhuur - wandel-,

fiets- en autotochten - initiatie geocachen - tuinsalon en 3 ruime terrassen - ontstress-arrange- ment - wild arrangement - kerst en nieuwjaars arrangement - valentijns arrangement.

Diane Joos & Luc Ghijs La Côte - 18210 Coust

Bezoek website