Centre
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Centre - Cher

Booking.com

 

Villa met zwembad in Presly

132 Beoordelingen !

Dit vrijstaande vakantiehuis met privé zwembad is gelegen in Presly, ca. 35 km ten noorden van Bourges, in het centrale deel van de Loire streek. Het huis ligt op een groot bosrijk terrein van 13 ha. met een grote vijver en een vennetje. De afstand tot het dorpscentrum van Presly bedraagt 500 meter. Het huis is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De streek rondom het huis is heerlijk groen met veel bossen. Ongeveer 75 km naar het westen ligt de regio met de beroemde en imposante kastelen langs de rivier de Loire, met toppers als de kastelen van Cheverny, Chambord en Chenonceau.

In oostelijke richting liggen de bekende wijndorpen Menetou-Salon, Pouilly-sur-Loire en Sancerre. bekend om hun frisse witte wijnen. Gratis toegankelijke tennisbaan op ca. 150 meter afstand van het huis. NB; het zwembad is af te dekken met een elektrisch bedienbaar dekzeil, naast het zwembad ligt een niet afgesloten vijver.

Meer Foto's Bezoek website

La Colline de Dialuc

familiekamers - rookvrije kamers - ingerichte keuken en BBQ - zwembad tijdens de zomermaanden - petanqueplein - schommel en ander tuinspeelgoed - fietsverhuur - wandel-,

fiets- en autotochten - initiatie geocachen - tuinsalon en 3 ruime terrassen - ontstress-arrange- ment - wild arrangement - kerst en nieuwjaars arrangement - valentijns arrangement.

Diane Joos & Luc Ghijs La Côte - 18210 Coust

Bezoek website